Lorento sestava 2Dětský pokoj Lorento v novém kabátě

Dětský pokoj Lorento je v naší nabídce již delší dobu a těší se velké oblibě. Zejména pro jeho dostupnou cenu, ale také kvůli barevnému zpracování, které se hodí jak do dívčích, tak do chlapeckých pokojů. Nově tento nábytek, vyrobený z pevného lamina, dodáme v barevné kombinaci dřevěného dekoru dubu Nash a brilant bílé. Sektory v této barvě již můžou vybavit také pracovnu, či obývací pokoj. Působí totiž velmi atraktivním a moderním dojmem. 

Lorento detail 2Oblíbený dětský nábytek z kvalitního materiálu

Kolekci tvoří 16 sektorů - to je již dostatečné množství, pro vybavení pokoje pro vašeho náročného teenagera! Nechybí skříně a regály v mnoha rozměrech a provedeních, které se mezi sebou dají bezvadně kombinovat. V nabídce jsou dvě postele - klasické jednolůžko s úložným prostorem, nebo postel s vysunovací přistýlkou a úložnými policemi. K těmto postelím lze přiobjednat matrace.

  • vyrobeno z laminované dřevotřískové desky o síle 16 mm
  • hrany nábytku opatřeny ochranným systémem ABS
  • zásuvky vybaveny kvalitním kovovým mechanismem
  • zadní stěna ze sololitové desky
  • úchyty vyrobeny z plastu

Sektory dodáme ve třech barevných kombinacích

Kolekce nábytku Lorento je zastoupena sektory ve třech barevných kombinacích - dřevěný odstín jasanu je doplněn fialovou, nebo zelenou barvou a dub Nash zase brilant bílou. Úchytky jsou pak vyvedeny ve stejné barvě. Jednotlivé díly dodáme do vašeho domova rozložené, s podrobnými návody na sestavení a pečlivě zabalené. Můžete využít služby dopravce a nechat si za příplatek doručit zboží až do bytu.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Lorento sestava 1 Lorento sestava 2 Lorento sestava 3 Lorento detail 1 Lorento detail 2 Lorento detail 3 Lorento zelená Lorento detail 5 Lorento detail 6 Lorento fialová Lorento zelená Lorento bílá

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz