Haston sestava 1 Nábytek z kolekce Haston do ložnice či obýváku

Kolekce nábytku Haston, působí rustikálním dojmem, jednotlivé díly na první pohled zaujmou bytelným zpracováním ve venkovském stylu, který u některých může evokovat vzpomínky na prázdniny na venkově. Interiéru dodají velmi pohodlný a příjemný nádech, navíc se krásně kombinují s ostatními bytovými doplňky. Nábytek Haston je vhodný jak do elegantního, moderního interiéru, tak i do bydlení zařízeného v retro stylu. Přineste si kousek venkova k sobě domů. Vždyť vesnický nábytek sluší i městským bytům.

Haston sestava 3Kvalitní nábytek ve dvou barvách

Kvalitní nábytek z kolekce Haston je vyroben z lamina v moderním designu, hrany jsou opatřeny ABS lištou. Tento materiál doplňují části vyrobené z masivní borovice. Sektory disponují úložnými možnostmi - komody mají několik variant s hlubokými zásuvkami, šatní skříně nabízíme ve dvou rozměrech, uvnitř najdete tyče na zavěšení, police i zásuvky. Třešničkou na dortu jsou kulaté dřevěné úchyty na zásuvkách a dvířkách. Vybírejte ze dvou barevných variant: teplého dřevěného odstínu skořice a a bílé barvy, kterou doplňují detaily, jako horní lišty a úchyty v dřevěném odstínu. 

  • materiál: kvalitní lamino MDF + masivní borovice
  • barevné provední: pine (skořice) a white / stained (bílá / skořice)
  • uvnitř zásuvek kvalitní kovové pojezdy

Součástí kolekce je také toaletní / psací stolek, který doplňuje polstrovaná židlička - krásná sestava do ložnice. Nábytek dodáme do vašeho domova domova rozložený a pečlivě zabalený. Součástí balení jsou podrobné návody na sestavení, díky nimž je následná montáž velmi snadná.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Haston sestava 1 Haston sestava 2 Haston sestava 3 Haston 103 Haston 103 Haston 102 Haston 102 Haston 103 Haston 004 Haston 005 Haston 077 Haston 007 Haston 002 Haston 527

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz