Greta pokoj 1 Retro nábytek Greta do dětského pokoje

Jedinečná a originální - takto je dá jednoduše popsat novinka v našem obchodě, kterou je nábytek Gréta do dětského pokoje. Nábytek ve stylu retro může zdobit i moderní interiér. Stačí se toho nebát! V nábytkové oblasti se retro styl vyznačuje tím, jakoby jednotlivé kousky mezi sebou bojovaly o co největší pozornost. Typickými prvky jsou zaoblené hrany, nábytek na výrazných nožkách, a minimalistické provedení. Nejinak je tomu i u nábytku z kolekce Greta, kde je každý kus originál! Detailně propracované sektory stojí na masivních dřevěných nožkách a zdobí je úchyty ze stejného materiálu. Hrany jsou zaoblené, což jednak vypadá fantasticky a také zabrání případnému zranění vašeho dítka. 

Originální zpracování i design

Dětský nábytek Greta nabízíme ve dvou barevných provedeních: vybírat můžete mezi sladkou mentolovou barvou Cool mint a čistě bílou barvou Reinweiss. Masivní dřevěné nožky a kulaté úchyty mají světlý dřevěný odstín. Kolekci tvoří devět sektorů, ze kterých lze sestavit jedinečný pokoj pro malé i větší děti, pro dívky i chlapce. Úložné prostory na oblečení a hračky nabízí šuplíkové komody a šatní skříň, Odkládací prostor najdete v otevřeném regále atypického tvaru a pořádek v pokoji pomůže udržovat praktický box / komoda na hračky či lůžkoviny. Třešničkou na dortu je pak minimalisticky pojatý psací stolek se zásuvkou.

  • kolekci tvoří devět bytelných sektorů z kvalitního materiálu Greta 645 Cool mint
  • dvě barevné varianty: Cool mint a bílá
  • vyrobeno z pevné desky MDF a masivní borovice
  • nábytek s oblými hranami a kulatými úchyty
  • dodáme rozložené s podrobnými návody na sestavení

Postele s rošty mají dva rozměry

Součástí dětského pokoje Greta jsou také dvě postele. Varianta pro menší děti měří 70 x 14 cm. Tato postel má po obou stranách v oblasti hlavy zábrany. Druhým typem je klasické jednolůžko 90 x 200 cm. Postele dodáme včetně lamelových roštů. Matrace si můžete přiobjednat. Jednotlivé díly dodáme do vašeho domova rozložené, pečlivě zabalené, s podrobnými návody na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Greta pokoj 1 Greta pokoj 2 Greta 645 bílá Greta 645 Cool mint Greta 647 bílá Greta 002 Cool mint Greta 002 bílá Greta 011 Cool mint Greta 011 bílá Greta 075 Cool mint Greta 075 bílá Greta 100 Cool mint Greta 140 Cool mint Greta 380 Cool mint Greta 380 Cool mint Greta 380 bílá

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz