Bílý nábytek Leon do celého bytu

Ložnice LeonPočetná sestava bílého nábytku z kolekce Leon vybaví celý váš byt, od předsíně po ložnici. Prohlédněte si propracované díly v originálním designu, které nabízíme za dostupnou cenu. Můžete tedy vybavit váš domov krásným a funkčním nábytkem a ještě k tomu ušetřit. Neutrální bílá barva se hodí do každého interiéru. Jednotlivé díly mohou stát samostatně, nebo z nich lze sestavit celé pokoje. Nábytek Leon zdobí jemná decentní fréza, která jednotlivým kusům dodává šmrnc. Kolekci tvoří mimo jiné také prosklené vitríny a komody, které vypadají prostě fantasticky. Dvířka jsou opatřeny kvalitními kovovými úchyty a kováním.

Kvalitní nábytek z pevného lamina

Prosklená komoda Leon Nábytková kolekce Leon je tvořena díly, vyrobenými z pevného lamina a MDF. Tento materiál se nejen bezvadně udržuje v čistotě, ale také vydrží nějaké to ťuknutí či působení vlhkosti. Hrany jsou opatřeny ochrannou páskou ABS. Zásuvky a šatní skříně jsou vybaveny kvalitním kováním.

  • velmi početná sestava nábytku do celého bytu
  • kvalitní kovové úchyty a kování uvnitř skříní
  • horní plochy nábytku zdobí jemné frézování
  • součástí kolekce jsou praktické regály a police
  • vitríny a prosklené komody vybaveny bezpečnostními skly

Postel do pokojíku i do ložnice

Součástí kolekce jsou také postele, které nabízíme ve dvou rozměrech - do dětského pokoje vybírejte postel 90 x 200 cm, do ložnice zase manželské dvoulůžko 140 x 200 cm. Postele v bytelném provedení opět zdobí krásná fréza a my je dodáme rozložené, s podrobným návodem na sestavení.

Tento krásný nábytek v bílé barvě dodáme do vašeho domova rozložený, s přiloženými podrobnými návody na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

  Leon sestava 1 Ložnice Leon Obývací pokoj Leon Komoda Leon Komoda Leon Šatní skříň Leon Šatní skříň Leon se zásuvkamiLeon Široká komoda Leon Televizní stolek Leon Televizní stolek 2 Leon Velká šatní skříň Leon Úzký regál Leon Široký regál Leon Kombinované regály Leon Psací stůl Leon Toaletní stolek Leon Úzká vitrína Leon Psací stůl Leon Toaletní stolek Leon Široká komoda Leon Prosklená komoda Leon Postel Leon Šatní skříň 120 cm Leon Police Leon

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz