Šatní skříň MelodyBarevný dětský nábytek Melody 

Kolekci nábytku do dětského pokoje Melody tvoří originální díly v neotřelé barevné kombinaci. Základní barvou korpusu je arktická bílá, kterou doplňují dvířka a zásuvky v krásných pastelových odstínech. Nábytek je proto vhodný jak pro dívku, tak pro chlapce, napříč všemi věkovými kategoriemi. Opravdu velmi početná sestava dává na výběr z mnoha typů šatních skříní, mezi nimiž nechybí také skříně rohové, komod, regálů, policových skříní a dalšího nábytku. Dětský nábytek Melody je vhodný též do malých prostorů - rohové šatní skříně a také například regál, jehož součástí je psací stůl, pomohou prostor v místnosti vyšetřit. 

  • velmi početná sestava nábytku v zajímavé barevné kombinaci
  • vyfrézované úchyty padnou přesně do ruky a zabrání zranění
  • jednotlivé díly dodáme rozložené, s návody na sestavení

Postel Melody Postele s příslušenstvím ve třech rozměrech 

Dětské postele z kolekce Melody dodáme ve třech rozměrech. Rozměry spací plochy: 80 x cm, 90 x 160 cm a 90 x 200 cm. Každou postel dopravíme do vašeho domova včetně lamelového roštu, pružinové matrace, zábrany a úložného šuplíku. Nábytek je vyroben z lamina síly 18 mm (obyčejně se používá 16 mm silný materiál) s ochrannými hranami ABS, které jej chrání před poškozením. 

Vybírejte neobyčejně kvalitní nábytek do dětského pokoje z kolekce Melody, který nabízí spoustu úložných možností a navíc krásně vypadá!

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Komoda Melody Komoda Melody Šatní skříň Melody Konferenčák Melody Konferenčák Melody Komoda Melody Komoda Melody Regál Melody Psací stůl Melody Psací stůl Melody Šatní skříň Melody Rohová skříň Melody Policová skříň Melody Policová skříň Melody regál Melody Police Melody Police Melody Noční stolek Melody Peřiňák Melody Regál Melody Postel Melody Šatní skříň Melody Šatní skříň Melody Rohová skříň Melody Regál se stolem Melody Šatní skříň Melody

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz