Dětský / studenstský nábytek Gozila 

Gozila 13 Hledáte pro vaše děti kvalitní nábytek, přitom byste si přáli, aby byl také krásný a stylový? Nová kolekce nábytku Gozila přináší svěží vítr do pokojů menších i dospívajících dětí. Důmyslná kombinace módního zpracování a funkčnosti vás nenechá na pochybách, že jste vybrali správně. 13 sektorů nabízí vše, co má každý dětský pokoj mít - spoustu úložných a odkládacích možností. Z těchto sektorů lze vystavět zázemí přesně podle vašich představ. 

  • korpusy s dekorativními popisky
  • masivní úchyty vyrobené z ocele
  • sestavu tvoří 13 propracovaných sektorů
  • vyrobeno z pevného lamina a MDF s ochrannými hranami ABS
  • stylové barevné provedení - kombinace odstínu smrk canyon alpine / surová ocel

Moderní a funkční nábytek

Jednotlivé díly z kolekce Gozila mají horní plochy ohraničené, což plní funkci estetickou, ale také praktickou - odložené předměty se neskutálí dolů. Poličky jsou i tam, kde by jste je nečekali - například na posteli, kterou dodáme ve dvou rozměrech: pro matraci 90 x 200 a 120 x 200 cm. K postelím lze přiobjednat úložný šuplík a matraci, rošt je započítaný v ceně. Nábytek dodáme rozložený, pečlivě zabalený v krabicích, s návodem na sestavení. 

Vybírejte stylový nábytek z kolekce Gozila, který vaše děti jistě oslní originální barevnou kombinací a jedinečným zpracováním. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Gozila 13 Gozila 16 Gozila 4 Gozila 5 Gozila 6 Gozila 7 Gozila 8 Gozila 9 Gozila 10 Gozila 12 Gozila 13 Gozila 16 Gozila 17

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz