Trend detail komody Obývací nábytek Trend - elegance s praktickými funkcemi

Novinkou, kterou vám představujeme, je velmi elegantní nábytek z kolekce Trend, který může zdobit třeba právě váš obývací pokoj. Jedná se o neobyčejně zajímavou sestavu nábytku v dřevěném odstínu dub catania, s charakteristickým dělením čelních ploch. Ty mají navíc zajímavě frézované hrany. Pohodlné otvírání, které oceníte zejména, máte li plné ruce, je zajištěno systémem PUSH TO OPEN.  Do dvířek a zásuvek stačí jemně zatlačit a ty se otevřou. Při dovírání jistě oceníte funkci SOFT CLOSE, která brání bouchání a zajistí tlumený dojezd. 

  • otvírání dvířek pomocí funkce PUSH TO OPEN
  • dovírací systém pomalého dojezdu SOFT CLOSE
  • hrany nábytku s charakteristickým frézováním

Velmi kvalitní materiál i zpracování

Tento do detailu propracovaný nábytek stojí na subtilních, přesto pevných nožkách, vyrobených z kovu, které mu dodávají odlehčený dojem. Vyrobeno z odolné desky MDF a pevného lamina se zesílenými hranami ABS. Ty poskytují ochranu před vlhkostí a mechanickým poškození. Kombinace černé barvy a tmavého dřeva vypadá módně a do interiéru vnese útulný pocit. Každý díl je něčím originální - k vitrínám a prosklené komodě lze přiobjednat bodové osvětlení, kávový stolek ukrývá pod horní deskou prostornou zásuvku, skříně mají několik variant - opravdu pestrý výběr funkčního a stylového nábytku. 

Jednotlivé díly dorazí do vašeho domova rozložené, s návody na sestavení. Využít můžete také služby dopravce a nechat si je vynést až do bytu.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Trend sestava 1  Trend sestava 2 Trend 01 Trend 02 Trend 05 Trend 03 Trend 04 Trend 06 Trend 07 Trend 08 Trend detail komody Trend detail stolku

 

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz