Master - sestava 1 Nábytek Master do dětského / studentského pokoje

Univerzální nábytek z kolekce Master je určen pro menší i starší děti, dívky i chlapce. Pokojík vybavený tímto propracovaným nábytkem poskytne dětem ideální zázemí k hrám a studiu. Decentní barevná kombinace alpské bílé a dřevěného odstínu dub hickory nebrání kombinaci s barevnými doplňky. Na první pohled zaujme zpracování jednotlivých sektorů - masivní korpusy v bílé barvě obepínají čela, která jsou zapuštěná pod jejich linií. Dvířka a zásuvky zdobí pevné kovové úchyty geometrického tvaru.

  • kolekci tvoří 10 sektorů, z nichž lze sestavit krásný a funkční pokoj
  • decentní barevná kombinace se dobře kombinuje s dalšími doplňky
  • zajímavé zpracování - čela v dřevěném odstínu jsou zapuštěna hlouběji v korpusech v bílé barvě

Kvalitní nábytek s významným oceněním

Nábytek Master je vyroben z pevného lamina. Hrany chrání páska ABS před mechanickým poškozením. Sektory stojí na pevných plastových nožkách. Úchyty jsou vyrobeny z kovu. Jednotlivé díly dodáme ve demontu s návody na sestavení. V detailu zboží je uvedena váha a rozměry balíku. V nábytkářském průmyslu jsou každoročně vyhlašovány ceny v různých třídách. V odvětví standardního dětského a mládežnického nábytku, zvítězila v roce 2021 právě kolekce Master. Toto ocenění potvrzuje vysokou designovou a funkční úroveň. 

  • povrchová úprava zabraňuje působení vlhkosti a tepla, navíc se velmi dobře udržuje v čistotě
  • hrany nábytku chrání systém ABS před vlhkostí a poškozením
  • jednotlivé díly dodáme v demontu

 OBJEDNÁVEJTE ZDE

Master - sestava 1 Master - sestava 2 Master psací stůl Master 01 Master 02 Master 03 Master 04 Master 02 Master 06 Master 07 Master 09 Master 09 2

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz