Realizovaná paneláková kuchyně Tina

Po celkové rekonstrukci panelákového bytu, zbývalo vyměnit starou, nemoderní kuchyni za novou. Tohoto úkolu se s radostí ujalo naše kuchyňské studio. Po pečlivém vyměření prostoru a rozhovoru se zákazníky, kteří nám podrobně nastínili jejich představu, jsme vypracovali grafický návrh, který napomůže k přesné představě, jak bude nová kuchyně vypadat v prostoru. Cenovou kalkulaci, stejně jako grafický návrh a zaměření POSKYTUJEME ZDARMA. Poté již nic nebránilo tomu, abychom se pustili do práce!

Moderní kuchyně na míru

 Moderní kuchyně na míru Tina v barvě Dub Canyon má teplý dřevěný odstín, který se bezvadně hodil k novému linoleu a čerstvě natřeným čistě bílým stěnám. Kuchyňské skříňky doplnila pracovní deska v decentním odstínu beton šedý a masivní tmavé úchyty, které společně s prosklenými vitrínami podtrhly celkový moderní ráz kuchyně. Skleněné vitríny mají dvířka z matného skla a uvnitř se nachází skleněná police.

  • vyměření, grafický návrh a cenovou kalkulaci poskytujeme ZDARMA
  • skříňky dodáme již pevně smontované s úchyty zdarma
  • vybírejte z více než dvaceti barevných odstínů dvířek a korpusu

Kuchyně za dostupnou cenu

Kuchyňská linka Tina je dlouhá 290 cm a skládá se z 10 skříněk, které dodáme již pevně smontované, což velmi ušetří čas. Cena za kuchyňské skříňky s úchyty zdarma 16 370.- Cena za pracovní desku 4 m 3 690,- Cena za spotřebiče (vestavnou troubu a digestoř) 5 860.- Za granitový dřez 5 240.- Montážní + těsnící lišty 800.-

Cena za kompletní kuchyni včetně spotřebičů, desky a granitového dřezu je 31 960.- Skříńky dodáme již pevně smontované, dopravu zajistíme až do vašeho bytu, kde proběhne následná montáž, o kterou se také postará naše kuchyňské studio. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Nová kuchyně 1 Nová kuchyně 2 Stará kuchyně 3 Příklad zabalených potravinových skříní

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz