Pinky sestava 2Dětský pokoj Pinky pro děti všech věkových kategorií

Pro své dítě školou povinné, si přeje každý rodič praktický pokoj, kde bude mít dostatek místa na uložení hraček, knih, učebnic a hlavně také prostor pro studium a psaní školních úkolů. Designově vyladěná sestava Pinky splňuje všechny tyto požadavky a ještě víc - velmi krásně vypadá! Dětský pokoj, nebo zázemí pro dospívajícího studenta, lze vybavit tímto moderním a funkčním nábytkem, vyrobeným z pevného lamina.

  • univerzální nábytek pro chlapce i pro dívky
  • vyrobeno z pevného lamina s hranami ABS
  • decentní barevná kombinace tří pastelových odstínů
  • postel s matrací lze doplnit přistýlkou, nebo úložným šuplíkem
  • úchyty z bukového dřeva

Zázemí plné důmyslných zákoutí

Dětský pokoj Pinky je plný funkčních zákoutí a úložných možností. Dětskou postel dodáme i s bonellovou matrací. Postel lze dokoupit přistýlkou s velkým úložným šuplíkem, nebo velkou vysouvací zásuvkou. Díky tomu je tento nábytek ideální do sourozeneckého pokoje, nebo pro děti, které si domů často zvou kamarády. Velkou rohovou šatní skříň, do které se vejdou věci pro dvě děti, dodáme včetně vnitřního úsporného osvětlení, které se samo rozsvítí po jejím otevření. I další sektory poskytují úložné a odkládací možnosti.

Kolekci tvoří mnoho klasických šatních skříní, ale také menší regály a policové skříně v různých typech a rozměrech. Díky tomu můžete zvolit vlastní sestavu, přesně na míru přání vašeho dítka.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Pinky sestava 1 Pinky sestava 2 Pinky sestava 3 P00L P00P PO01 P002 P003 PO04 P005 P006 PO07 P008 P009 PO10 P011 P012 PO13 P015

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz