Work concept bílá 2Skládací stoly Work concept nejen do kanceláře

Výrobky z řady Concept jsou vám již dobře známé. Ke kolekce Concept pro a Bed concept se přidaly další - skládací psací stoly Work concept. Tyto skládací stoly jsou ideálním řešením do malého prostoru. Dobře poslouží ve studentském pokoji, kanceláři, ateliéru, či v jakémkoliv menším interiéru. Dodáme je ve čtyřech barvách, díky kterým lehce zapadnou mezi ostatní zařízení. Vybírat můžete mezi alpskou bílou, bílým leskem, šedou a dřevěným odstínem dubu artisan. 

Jak stoly Work concept fungují?

Ve složeném stavu vypadají tyto důmyslně zkonstruované stoly jako nenápadná komoda. Na její horní plochu si můžete vystavit dekorace či květiny. Stůl jde lehce rozložit pomocí koleček. Po rozložení získáte velkorysý pracovní prostor ohraničený zadní deskou, díky níž nedojde k padání předmětů ze stolu na zem. Součástí otevřeného stolu jsou police na uložení tiskopisů a dalších nezbytností, které mají být po ruce. 

  • Výběr ze čtyř variant barevného provedení,
  • vyrobeno z pevného lamina a MDF, nožky jsou kovové,
  • minimalistický design lehce zapadne do každého interiéru.

Stoly dodáme rozložené ve dvou baleních o celkové hmotnosti 54 kg. Součástí balení je podrobný návod na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Work concept dub artisan 2 Work concept dub artisan 4 Work concept bílá 4 Work concept bílá 5 Work concept bílá 1 Work concept bílá 2 Work concept bílá 3 Work concept Work concept

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz