Nové sedací soupravy pohovky a křesla 

Relax a odpočinek po náročném dni je potřeba. Nabídku sedacích souprav jsme rozšířili o nové super kousky. Máme pro vás sedačky do každého interiéru - do moderně zařízeného bytu, do velkých i malých obýváků...vybere si opravdu každý!! Máte velkou rodinu a scházíte se večer u televize? Vybírejte některou z velkých rohových sedaček, nebo dokonce prostornou soupravu do tvaru U, která má dva pohodlné otomany a spoustu místa pro každého. Hledáte malou sedačku do panelákového bytu? V nabídce najdete i malé rohovky, nebo dvoj a trojmístné pohovky.

  • pestrý výběr sedaček v mnoha rozměrech
  • rohové sedačky, soupravy do U, dvoj a trojsedáky do malých obýváků
  • většina sedaček s funkcí na spaní
  • praktické úložné prostory u rozkládacích typů
  • krásné barvy potahu a dřevěných nožiček

Velký výběr barev a provedení

Paleta barev potahu je opravdu pestrá, lze také zvolit barevný odstín dřevěných nožek tak, aby vám ladil s ostatním vybavením interiéru. Rozkládací typy nabízí možnost přespání a všechny mají navíc jeden a tři úložné kontejnery na lůžkoviny či sezónní přikrývky. Stylové provedení často připomíná oblíbený skandinávský styl, oceníte precizní zpracování a minimalistický design. U většiny rohových sedaček lze zvolit stranu rohu přímo při montáži, u ostatních vybírejte roh při objednávce.

Sedací soupravy dodáme rozložené na několik kusů, pečlivě zabalené, upevněné na paletě. Montáž zvládnete hravě, díky přiloženému návodu.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Brixen Dakota Davis Grande Hugo Hugo Kapri Kloster Kora Leny Luna Malaga Porto Venice Verona Villa Vito Wave Villa Dakota Kora Lady Leon Leoni Luna Next Orion Venice Vida Wave Dakota Florence Verona

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz