Dětský / studentský pokoj Max 

Vybírejte pro své dítko funkční, moderní a kvalitní nábytek z kolekce Max. Tento nábytek se bude krásně vyjímat v každém interiéru a díky jeho neutrální barvě ho snadno zkombinujete s ostatním vybavením. Materiál použitý při výrobě: kvalitní odolné lamino, které ustojí i nějaký ten náraz či rozlitý čaj. Hrany ABS poskytují ochranu před vlhkostí a mechanickým poškozením. Předností tohoto nábytku je především jeho variabilita a velký úložný prostor. 

  • Neutrální barevná kombinace vhodná do každého interiéru. 
  • Vyrobeno z pevného lamina s ochrannými hranami.
  • Sestavte pokoj na míru potřebám vašeho dítěte.

Praktický a funkční dětský nábytek

Zajímavá kolekce Max je vhodná pro malé i velké. Příjemná barevná kombinace zpestří každý interiér a zaručí Vám příjemnou atmosféru. Krásný dětský pokoj nabízí množství úložného prostoru, který jistě oceníte. Velmi praktický nábytek se stane neodmyslitelnou součástí vašeho domova. Vhodný jak do dětských pokojíčků, tak i do studentských pokojů. Další předností dětského pokoje Max je jeho prostorná rohová šatní skříň s velkým úložným prostorem.

  • Nábytek pro malé děti i dospívající studenty.
  • Součástí kolekce je velmi prostorná rohová šatní skříň.
  • Jednotlivé díly dodáme rozložené s přiloženými návody na sestavení.

Kolekce Max vyniká svou jedinečnou a zároveň na pohled jednoduchou barvenou kombinací, která vytvoří příjemnou atmosféru interiéru. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Max pokoj 1 Max pokoj 2 Max 1 Max 2 Max 3 Max 4 Max 5 Max 6 Max 7 Max 8 Max 9 Max 10

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz