Bílý nábytek Veronika do dětského pokoje i jinam

Komoda Veronika Novinkou, kterou bychom vám rádi představili, je nábytek z kolekce Veronika, který je určený do dětských a studentských pokojů. Sami však uvidíte, že některé sektory se budou krásně vyjímat také v ložnici, nebo v předsíni. Kromě toho také báječně poslouží, protože tato kolekce nabízí opravdu velké množství úložných možností - přesvědčte se sami!

  • Kolekci tvoří téměř 30 sektorů, ze kterých lze sestavit pokoj na míru vašim přáním a potřebám.
  • Největší zastoupení mají šatní skříně, které mají variantu s nadstavbou, nebo bez.
  • V této sestavě nechybí komody a stolky v několika rozměrech.

Bytelný nábytek z kvalitního materiálu

Nábytek je vyroben z pevného lamina 18 mm, které se velmi dobře udržuje v čistotě. Hrany chrání systém ABS před mechanickým poškozením a vlhkostí. Přední plochy - zásuvky a dvířka - zdobí jemná fréza. Masivní úchyty jsou kovové. Jednotlivé díly dorazí do vašeho domova rozložené, pečlivě zabalené, s přiloženými návody na sestavení. 

Vybírejte nábytek z kolekce Veronika a vytvořte doma útulné a funkční prostředí pro práci, odpočinek a zábavu.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Komoda Veronika Komoda Veronika Komoda Veronika Skříň Veronika Skříň Veronika Regál Veronika Regál Veronika Regál Veronika Regál Veronika Šatní skříň Veronika Šatní skříň Veronika Šatní skříň Veronika Šatní skříň Veronika Šatní skříň Veronika Šatní skříň Veronika Šatní skříň Veronika Šatní skříň Veronika Šatní skříň Veronika Regál  Veronika Regál  Veronika Regál  Veronika Konferenční stůl Veronika Konferenční stůl Veronika Psací stůl Veronika Psací stůl Veronika Noční stolek Veronika Peřiňák Veronika Police Veronika

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz