Kvalitní spánek pro vaše dítě

Každý chceme pro své dítě to nejlepší. Kvalitní spánek je pro každého, děti nevyjímaje, velmi důležitý. Svou roli zde hraje umístění postele, ale také postel samotná a hlavně kvalitní matrace. V naší nabídce nově přibyly postele vyrobené z masivního dřeva v dalších variantách. Tyto postele jsou opatřeny bukovými kolíky a kovovými spoji. Všechny dodáme včetně lamelových roštů, zábran a žebříků. Zajímavostí jsou dětské postele s dřevěnou konstrukcí ve tvaru domečku. Pevný materiál zaručuje stabilitu a vysokou nosnost. Hrany postelí jsou zaobleny z bezpečnostního hlediska.

  • Postele dodáme včetně lamelových roštů, zábran a žebříků.
  • Kvalitní matrace lze přiobjednat ve variantách zboží.
  • Velmi kvalitní a pevný materiál zaručuje stabilitu a vysokou nosnost.

Velký výběr dětských postelí 

Lámete si hlavu s malým prostorem? Řešením je zvýšená postel, pod kterou lze umístit psací stůl či šatní skříň. Dále lze vybírat mezi palandami pro dvě, tři i čtyři děti, které mají mnoho variant provedení. Za zmínku stojí, že palandy lze rozložit dle potřeby na jednotlivá lůžka. Zakoupit u nás můžete také oblíbené postele s rozšířeným spodním lůžkem, nebo s přistýlkou. To vše vám bezvadně pomůže vyšetřit potřebný prostor, které vaše děti využijí k hrám.

  • K postelím lze přikoupit pěnovou matraci s kokosovou vložkou, která poskytuje prodyšnost, trvanlivost a ochranu proti proležení. Kokos má vynikající tepelné vlastnosti. Matrace je lehká a vzdušná, díky kokosovému vkladu se vyznačuje zvýšenou tuhostí, což je vhodné zejména pro zdravý spánek vašeho dítěte. 

OBJEDNÁVEJTE ZDE

8x8 11A 8x8 08A 8x8 12B 8x8 12A 8x8 12A 8x8 08A 8x8 08A 8x8 08A

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz