Nové kolekce nábytku do obývacího pokoje

Sledujete módní trendy? Jistě vám neuniklo, že v interiérovém designu patří mezi nejnovější trendy minimalismus, funkčnost a kvalita. To vše a ještě více, přináší dva nové systémy Sent a Brooks. Tento nábytek je určen do obývacích pokojů, ale některé sektory - zejména prosklené vitríny a komody, se budou úžasně vyjímat také například v jídelně či v hale. Obě kolekce nejsou příliš početné, o to víc je zde důraz kladen na každý detail. 

  • Nábytek je vyroben z pevného a odolného lamina, hrany chrání systém ABS před poškozením a vlhkostí.
  • Jednotlivé díly mají kovové úchytky a nožky a nabízí "něco navíc" v podobě zajímavého frézování, či transparentního ohraničení jejich částí.
  • Kolekce Sent evokuje moderní loftový styl.

Funkčnost, styl a výjimečnost

Výjimečně originální design podtrhují prosklené vitríny a komody v několika rozměrech a typech. K těmto proskleným dílům lze přiobjednat LED osvětlení, což vřele doporučujeme, neboť interiér se tak neobyčejně zútulní. Komody nabízí opravdu velkorysý úložný prostor v policích, skříňkách a zásuvkách. V obývacím pokoji samozřejmě nesmí chybět televizní stolky, které svými rozměry vyhovují umístění velkých moderních televizí. Třešničkou na dortu jsou konferenční stolky s překvapivě řešenými odkládacími možnostmi.

Vše co potřebujete mít v obývacím pokoji, nabízí dvě kolekce moderního nábytku Sent a Brooks. Jednotlivé díly dodáme rozložené, s podrobnými návody na sestavení.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Brooks sestava Brooks komoda Brooks vitrína Brooks komoda Brooks rtv 138 Sent sestava Sent sestava Sent konferenční stolek Sent nižší vitrína Sent vysoká vitrína Sent sestava Sent polička

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz