Pomoc na obranu Ukrajiny

I nás hluboce zasáhla situace na Ukrajině, která může mít nedozírné následky i pro další země, tu naší nevyjímaje. Je skvělé, kolik lidí se zapojilo do pomoci uprchlíkům, ale bohužel to zdaleka nestačí. Sami Ukrajinci přiznávají, že to, co nejvíce potřebují, jsou zbraně, které jim pomůžou s obranou proti mnohem větší a silnější armádě.

Proto naše firma zaslala částku 250 000.- na účet Ukrajinské ambasády č. ú. 304452700/0300. Tento účet byl zřízen pouze na nákup zbraní pro boj s ruskými agresory, kteří jen pár stovek kilometrů od naších hranic bombardují Ukrajinu a to včetně civilních cílů.

Jestliže Vám přijde nemorální a šílené, posílat peníze na nástroje k zabíjení, ohlédněte se do minulosti, ve které nás dějiny naučily, že k odražení agresora jsou právě zbraně to jediné, co opravdu funguje. Ukrajinci nám ukázali svou odvahu a umění v boji, teď ještě zajistit, aby k němu měli dostatek prostředků. Přidejte se a pomozte jakoukoliv částkou - veškeré informace jsou níže v odkazu. Za ZADARANABYTEK.CZ Martin Macháček, Jakub Macháček a Alexandr Vítek.

CHCI PODPOŘIT

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz