Industriální nábytek Manon do dětského pokoje

Pro každého, kdo sleduje moderní trendy není novinkou, že je v kurzu industriální "loftový" nábytek. Jeho verze z masivního dřeva, betonu a železa je sice zajímavá, ale také velmi drahá. Proto nabízíme tento originální nábytek Manon, vyrobený z pevného lamina. Nejen že ušetříte, ale jistě potěšíte vašeho teenagera, kterému bude zdobit pokoj krapet extravagantní nábytek - komody, skříně, stolek a postel s velkou plochou na spaní 120 x 200 cm. K posteli lze přiobjednat matraci, rošt je v ceně.

Kolekce v loftovém stylu

Zajímavé zpracování na první pohled zaujme především zdánlivě letitými nápisy na dvířkách a zásuvkách, který evokují dojem starožitného nábytku. Jednotlivé díly jsou ohraničené  černým rámem a stojí na bytelných černých nožkách s černou barvou kontrastuje dřevěný odstín dubu fresco. Tento nábytek se hodí do každého interiéru a nabízí dostatek úložných možností.

  • Vyrobeno z lamina 16 mm, 32 mm, MDF ( středně tvrdá dřevovláknitá deska. Základní surovinou pro její výrobu je smrkové dřevo bez kůry. Její povrch lze zpracovat frézováním a lakováním. Je to plnohodnotná alternativa masivního dřeva)a HDF (označení pro tvrdé dřevovláknité desky. Jsou tvarově stálé a mimořádně pevné. Ve srovnání s DTD a MDF mají vyšší hustotu a lepší odolnost v ohybu).
  • Hrany nábytku s ochranným systémem ABS (odolné plastové hrany).
  • Zásuvky jsou vybaveny kvalitními kuličkovými ložisky.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Manon 01 Manon 03 Manon 04 Manon 05 Manon 06 Manon 07 Manon 13 Manon detail Manon detail Manon Manon detail Manon

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz