Nová kolekce Colours dělá čest svému jménu

Hledáte originální nábytek do vaší ložnice, obývacího pokoje či haly? Nábytek z kolekce Colours vám hledání ulehčí! Kolekci tvoří několik komod v různých rozměrech a také televizní stolky. V ložnici se bude nádherně vyjímat kosmetický stolek s dvěma prostornými zásuvkami, kam lze uložit všechny nezbytnosti, které jsou ráno potřeba k líčení. Díky výrazným, avšak ne divokým barvám, jistě nikdo neprojde kolem tohoto nábytku bez povšimnutí. 

  • Nábytek ve dvou barevných odstínech: tmavě modrá (ideálně kombinovat s dekoracemi ve zlaté barvě, černé, zelené, béžové, růžové a oranžové) a šalvějová (doplňky v barvě růžové, modré, zelené, černé, fialové, béžové a oranžové). 

Kvalita navenek i unitř

Nábytek je vyroben z pevného a odolného lamina. Hrany jsou chráněny systémem ABS, který zabrání mechanickému poškození i vlivu vlhkosti. Precizní zpracování podtrhují designové detaily a exkluzivní funkce:

  • dvířka a zásuvky vybaveny systémem pomalého tlumeného dovírání,
  • nenápadné zaoblené rukojeti jsou designovou třešní na dortu,
  • dostatečně prostorné a hluboké zásuvky a skříňky
  • přední plochy s lesklými černými detaily,
  • subtilní kovové nožky.

Opravdu nadčasový nábytek z kolekce Colours může být součástí moderního interiéru, nebo se bude každý kus vyjímat báječně jako jednotlivý prvek v hale, nebo obývacím pokoji.

OBJEDNÁVEJTE ZDE

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz