V dávných dobách se teakové dřevo používalo ke stavbě lodí,pádel nebo vesel. Dnes se teak používá i při

Teak kování

výrobě podlah, schodišť, obkladů, dveří, konstrukcí domů, apod. My vám nabízíme zahradní a interiérový nábytek, vyrobený z tohoto jedinečného materiálu.

Teakové dřevo používané při výrobě je zpracováno tzv.recyklovaně, z již jednou vytěženého dřeva starého desítky až stovky let. Vzácné stromy se tudíž nemusí těžit znovu,což je pro nás všechny velmi důležité.

Povrchová úprava - všechny výrobky jsou  vyleštěny a 2 x ošetřeny teakovým olejem s UV filtrem. Díky této úpravě se nevyskytnou skvrny, prodlouží se životnost a nábytek je velmi příjemný na dotek.

Mezi oblíbené výrobky patří STOLY – zahradní, či interiérové. Při jejich výrobě používáme tzv. rybinový zámek , který je ještě  zajištěn čtyřmi  mosaznými  vruty.  Je to nejpevnější spojení jednotlivých dílů desky u oválných a kulatých  stolů.

Teak Lehátko

ŽIDLE - anatomický tvar zad, sedáku, područek nám zaručí úplné pohodlí.

Kování na všech křeslech a lehátkách je  pouze z kvalitní mosazi.

Plastový kryt

Pastové kryty jsou na všech našich výrobcích  a jsou dokonalou ochranou proti oštípnutí.

BATYLINE VÝPLET - síťovina Ferrari Batyline je velice pohodlná a odolná vůči UV záření. Neabsorbuje  žádnou vlhkost  ani okolní teplotu. Výrobce si dováží Batyline přímo z Francie.

Sortiment je rozšířen o bytové doplňky – komody, lampy, podnosy, truhlíky a mnoho dalších výrobků.

Mezi luxusní bytové doplňky pro náročné patří nádherná teaková vana.

Teak Stůl

Péče o nábytek z teakového dřeva není nijak náročná a v našem obchodě si můžete zakoupit čistící emulzi, či ošetřující olej.

Teak je velice odolnou exotickou dřevinou, přesto je přírodním materiálem, který pro zachování své jedinečnosti vyžaduje určitou minimální péči. Povrch teakového dřeva vystaveného slunci, dešti i mrazům se pokrývá stříbrošedou patinou, která je známkou tradiční elegance. Údržba je velmi jednoduchá. Barevnost dřeva se zvýrazní teakovým olejem. Nábytek  zbavíme nečistot mýdlovou vodou a hadříkem naneseme kvalitní teakový olej. Olejujeme 2-3 krát ročně.

Teakový nábytek můžeme ponechat přes zimu venku,ale ujistíme se,že veškeré spoje a šrouby jsou utažené.Pokud se rozhodneme,že nábytek uskladníme, zvolíme chladnější místo jako například garáž nebo sklep.

Vybírejte v bohaté nabídce výrobků z tohoto kvalitního, masivního dřeva, jistě si tak zútulníte svůj domov a dodáte svému bydlení punc originality a luxusu.

Teak vana

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz