Nové sedačky

Sedací souprava BaronPřipravili jsme pro Vás nabídku sedaček od firmy Benix. Tento výrobce nábytku se specializuje na čalouněné pohovky, gauče, pohupovací křesla, čalouněné židle a další čalouněný nábytek. V nabídce však nalezneme také dětské patrové postele, konferenční stolky k sedacím soupravám a další nádherný nábytek.

Sedačky moderní? Rustikální? Všechno máme!

Sedací souprava BellaChcete novou sedací soupravu do pokoje s nábytkem po babičce? Podívejte se například na nádhernou rustikální sedací soupravu Baron nebo Royal. Nebo naopak zařizujete super moderní byt? Sáhněte po moderních rohových sedačkách Aston nebo Davos. Nebo sedací soupravy Bella či Monaco. U všech sedaček od firmy Benix si můžete potahy volit z velikého množství barev. K dispozici jsou potahy látkové, z ekokůže nebo z pravé kůže. U nás si vybere každý.

Rohové sedačky

Rohová sedačka LiviaPřijede Vám návštěva? Nemáte volnou postel? Není potřeba. Nové rohové sedačky se dají rozložit v pohodlné lůžko. Zpravidla zde také najdeme úložný prostor na lůžkoviny.

Sedačky, gauče a křesla

Pohovky trojsedáky jsou rozkládací. Dvojsedáky mají zpravidla objemný úložný prostor. A v nabídce pochopitelně nechybí ani pohodlná čalouněná křesla. Vše doplňují taburety a konferenční stolky.

Rohová sedačka Malaga Taburet Baron Konferenční stolek Baron

Pořád se něco děje

Na Zadaranabytek.cz vždy najdete slevy nebo akce pro zákazníky. Neustále pro Vás rozšiřujeme sortiment. Chcete-li být včas o všem informováni, staňte se našimi práteli na Facebooku nebo Googlu+. Také se přihlašte k odběru našeho newsletteru.
Akce a novinky na Váš e-mail

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz