Konferenční stolky - nezbytná součást každého obývacího pokoje

BENIXVaše vzrůstající poptávka po sedacích soupravách nás velice potěšila. Jak jsme Vás již informovali, přidali jsme do naší nabídky desítky pohovek, rohových sedaček a sedacích souprav od specialisty na čalouněný nábytek firmy Benix.

A protože k sedacím soupravám do obývacího pokoje patří konferenční stolky, nezapomněli jsme ani na ně. Dnes bychom Vám rádi ukázali stručný průžez naší nabídky konferenčních stolků.

Konferenční stolek ke každé sedačce

Dřevěný konferenční stolek Kuba K259Nezáleží na tom, co máte doma či zamýšlíte koupit - gauč po babičce, rustikální rohová sedačka nebo moderní sedací souprava. Pro vše máme v nabídce vhodný konferenční stolek.

 

Konferenční stolky - použité materiály

Prosklený konferenční stolek s celokovovou kostrou S2U nás najdete jak stolky jak z lamina, tak z masivu listnatých dřev či borovice. Nabízíme také konferenční stolky celokovové se skly nebo prosklené dřevěné.

  

 

Konferenční stolky - design a provedení

Nabízíme stolky čtvercové, obdélníkové, kulaté či eliptické. Designové styly pokrýváme od rustikálních po modernu. Malé ukázky:

  

Rozkládací konferenční stolek Admirál AD834U mnohých stolků najdete dvě odkladové plochy. A co třeba originálně řešený konferenční stolek Admirál AD 834 se spoustou úložného prostoru? Nebo moderní Maximus M32 s poličkami a šuplíkem?  

 

U nás si konferenční stolek vybere každý!

Pořád se něco děje

Na Zadaranabytek.cz vždy najdete slevy nebo akce pro zákazníky. Neustále pro Vás rozšiřujeme sortiment. Chcete-li být včas o všem informováni, staňte se našimi práteli na Facebooku nebo Googlu+. Také se přihlašte k odběru našeho newsletteru.
Akce a novinky na Váš e-mail

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz