Dřevěné doplňky na Zadaranabytek.cz

DrewmaxDoplňky nacházíme po celém bytě. I tady Vám vycházíme vstříc a nabízíme Vám množství různých dřevěných stojanů, košíků, hraček a dalších doplňků od renomovaného výrobce Drewmax. Vše je vyrobeno ze dřeva a ošetčeno zdravotně nezávadným lakem. Mnohdy si můžete vybrat mezi několika barevnými odstíny. 

Jak v předsíni?Skříňka na klíče GD143

Například kde máte v předsíni klíče? Někdo si jen zabije do zdi pár hřebíčků. Nekdo má misku, do které klíče ukládá. Někdo si koupí věšáček. A co zkusit třeba uzavíratelnou skříňku na klíče? Problém s deštníky vyřeší praktický stojan.

Kam pověsit bundy a kabáty?Němý sluha

Veselé dřevěné dětské věšáčky s motivy zvířátek nebo třeba kašpárka jistě vyřeší problém. Pro dospělé potom nabízíme nástěnné nebo stojanové věšáky, němé sluhy.

Stojan na kytky GD111Kam s kytkou?

Květiny oživí každý byt. Všichni doma nějaké máme. Ale často řešíme problém, kam je umístit. Když je postavíme na skříň či komodu, nábytek trpí a často trpí také kytka. Co třeba postavit květiny na stojan pod okno?

Zavřený či otevřený pokoj?Závěs GD120

Mám ty dveře vyndat nebo nechat? Chci místnosti od sebe oddělit, ale na otevírání dveří mám málo místa. Co kdybych pověsil místo dveří praktický dřevěný závěs? A když jsme u závěsů nebo záclon, nabízíme Vám také dřevěné garnýže.

Dětská dřevěná kuchyňka AD266Kdo si hraje, nezlobí!

Stará známá pravda s dětmi je, že nechceme-li, aby zlobili, musíme je zaměstnat. Pro malé a nejmenší Vám nabízíme dřevěné hračky - autíčka či letadla, houpací koně nebo vozíky. Pro větší potom sáňky, šachy či malířské stojany. A co pro děti pořídit rovnou celou kuchyňku?

Dřevěné doplňky do dětských pokojů.

Dětský jídelní setNedosáhnou Vaše děti na kuchyňský stůl. Jsou pro ně psací stoly příliš vysoké? Nevadí. Objednejte jim dětské stolečky a židličky, kde si budou moci kreslit nebo hrát na školu. K tomu se bude jistě hodit i dřevěná tabule na psaní křídami. A když již nevíme, kam s hračkami, bude se hodit praktická krabice.

Něco do kuchyně.

Všechny hospodyňky potřebují spoustu doplňků a náčiní. Jen namátkou z naší nabídky:

  • Dřevěný chlebník GD227vařečky, válečky
  • prkýnka, vály na těsto
  • dřevěný chlebník
  • minutka
  • mlýnek na kávu
  • žehlící prkno

Nezapomeňme na zahrádku! Studna MO150

Velice hezky na zahrádce vypadá třeba dřevěná studna. Nabídnou Vám také můžeme ozdobné džbery na vodu nebo korbele. Na zeď si můžete pověsit dřevěná kola.

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz