Moderní kuchyně na míru Formát

Naše pobočka kuchyňských studií v Ústí nad Labem se poprala se zadáním moderní kuchyně ušité na míru přáním zákazníka a rozměrům místnosti. 

Realizovaná kuchyně FormátRozložení kuchyně

Hlavní část je koncipována jako rohová kuchyně, kde na jedné straně je varná deska a na druhé straně dřez a pracovní plocha. Vedle pracovní plochy je potom sloupek s vestavnou elektrickou troubou a mikrovlnnou troubou, a potravinová skříň. Docílili jsme tak, vzhledem k umístění okna, ideálního rozestavení pracovních zón. Před pracovní plochou má hospodyňka veliké okno s krásným výhledem do zahrady. 

Barevná kompozice kuchyně

Realizovaná kuchyně FormátZákazník si přál světlejší kuchyň, která se bude dobře hodit k dřevěné podlaze. Zvolili jsme světlá dvířka v barvě vanilky. Korpus a pracovní deska jsou potom v tmavém dřevěném vzoru. Spotřebiče jsou nerezové. Roh místnosti jsme proto oživili prosklenými vitrínami s dvířky v barvě aluminia. Digestoř má moderní design, je nerezová se skleněným prvkem.

Realizovaná kuchyně FormátVestavné spotřebiče do kuchyně

U spotřebičů jsme hleděli jak na design tak na praktičnost. Nad černou sklokeramickou deskou je moderní nerezová digestoř se skleněným obloukem. Vestavná myčka má nerezový čelní ovládací panel. Elektrická trouba je vyvýšená ve sloupku spolu s mikrovlnnou troubou. Lednička je potom vpravo od linky.

Úložný prostor v kuchyni

Realizovaná kuchyně FormátMístnost má úctyhodné rozměry, nicméně díky oknu nezbývá prostor na horní skříňky. Podél protější zdi jsme proto postavili pult z horních skříněk s pracovní deskou. Získali jsme tak nejen spoustu úložného prostoru, ale také dlouhý pult, který zákazník může využít pro kávovar, pekárnu nebo další přístroje, nebo ho může využít jako další pracovní plochu.

Stručný popis kuchyně

Kuchyně je moderní a praktická, vytvořená na míru zákazníkům. Stručná charakteristika:

  • fréza: Formát
  • barva dvířek: vanilka / aluminium
  • barva korpusů skříněk: ořech
  • pracovní deska 6521 Ořech Butcher
  • dřez Triton 309 texturovaný
  • baterie ZR3113
  • sloupek s vyvýšenou troubou a mikrovlnnou troubou
  • vestavná myčka s čelním ovládacím panelem
  • potravinová skříň
Návrh kuchyně Formát Návrh kuchyně Formát Realizovaná kuchyně Formát
 

MapaKde nás najdete?

Kuchyně Macháček mají síť sedmi kuchyňských studií. Jejich seznam s kontakty a mapami najdete zde.

Nechte se inspirovat a přijďte k nám pro svoji novou kuchyň!

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz