Dřevěné čalouněné židle a barové židle

Čalouněná židle M52Na našem eshopu najdete širokou nabídku dřevěných čalouněných židlí. Nyní jsme nabídku aktualizovali. Jednak jsme rozšířili možnosti lakování dřeva a přidali množství nových potahů. Novinkou jsou potom potahy z ekokůže. Dále jsme přidali nové čalouněné židle. A jako vždy, vše za velmi dobrou cenu.

Naše čalouněné židle s novými potahy

Čalouněná židle M15Protože nikdy nejsme se sebou zcela spokojeni, neustále se snažíme pro Vás naši nabídku vylepšovat. U mnoha stávajících čalouněných židlí a barových židlí přibyly možnosti nových potahů a barvy dřeva. U židlí od firmy Jarych nyní nabízíme čtrnáct barev dřeva. Židle jsou vyrobeny z masivu tvrdého olšového dřeva. Jsou klížené bez použití spojovacího materiálu a vyznačují se vysokou životností.

Na výběr máme nyní osmdesát čtyři potahů látkových i z ekokůže. To spolu s výběrem barev dřeva zaručuje, že se Vámi vybraná židle bude barevně hodit do jakékoli kuchyně či jídelny, do jakéhokoli bytu.

Nové čalouněné židle a výprodej Čalouněná židle M1

Nepřidávali jsme však použe nové možnosti ke stávajícím modelům, ale na našem eshopu objevíte také nové designy židlí. Současně vyprodáváme některé skladové židle. Nakupujte se slevou a bez čekání.

Nabídka čalouněných židlí

A jaké židle tedy u nás najdete? Jen pár ukázek:

  • moderní styl s polstrovaným opěrákem: M16, M22, M40 Čalouněná židle M20
  • moderní styl s dřevěným opěrákem: M35, M43, M34
  • čalouněný retro styl: M3, M5, M21,
  • barové stoličky: M59, M60

Věříme, že nyní je naše nabídka dost široká, aby si židli u nás vybral každý. A aby si u nás každý našel takovou barevnou kombinaci, která se bude hodit do jeho bytu.

  Čalouněná židle M26 Čalouněná židle M40 Čalouněná židle M41 Čalouněná barová židle M60 Čalouněná židle M34

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz