Dětské postele, postýlky a matrace

Na našem eshopu najdete dětské postele z masivu i z lamina, dětské postele s úložným prostorem nebo patrové či vyvýšené dětské postele a samozřejmě matrace. Nabízíme také dřevěné postýlky, matrace a mantinely pro nejmenší. Široký výběr, kvalitní provedení a vynikající cena - to jsou dětské postele na Zadaranabytek.cz.

Dřevěné dětské postýlky a matrace pro nejmenší Dětská postýlka LK140

Všechny námi nabízené dětské dřevěné postýlky jsou vyrobeny z masivu. Použito je kvalitní borové dřevo. Postýlky jsou lakované ekologickým, zdravotně nezávadným lakem. Zpravidla je k dispozici více barevných odstínů včetně přírodního provedení. Postýlky mají ohrádky pro větší bezpečnost Vašich dětí. Samozřejmě nabízíme také matrace do postýlky.

Dětské postele s úložným prostorem

Dětská postel JasV každém dětském pokoji jistě oceníte postel s praktickým úložným prostorem. Řešení jsou někdy velice jednoduchá, jindy sofistikovaná. Vždy ale praktická. Máte-li malý dětský pokoj, jistě oceníte úložný prostor navíc. A místa na hračky a plyšáky není nikdy dost. U našich dětských postelí je často úložný prostor kombinovaný s přistýlkou. Samostatně rovněž nabízíme šuplíky pod postele.

Patrové a vyvýšené dětské postele Dětská postel Komi KM15

Chcete šetřit místem? Potom Vám nabízíme vyvýšené dětské postele, patrové postele či postele s přistýlkou. Naše palandy a postele s přistýlkou často mají navíc úložný prostor. Vyvýšené postele se mohou snadno stát domečkem, hracím koutkem Vašich dětí.

Dětské postele z masivu a z lamina

Dětská postel LK132U nás najdete nejen postele z lamina, ale také nabízíme dětské postele z masivu. Ty jsou lakované ekologickým, zdravotně nezávadným lakem. Vybírat si můžete z několika barevných variant.

Nábytek do dětského pokoje

K postelím lze pořídit další dětský nábytek - celé sestavy nebo jen třeba psací stolyšatní skříně, či noční stolky. V posteli prožijí děti třetinu svého dětství, dopřejte jim útulnou a pohodlnou postel.

 

Výprodej dětských postelí

A chcete-li ještě více ušetřit, podívejte se na náš výprodej dětských postelí

Dětské postele na našem eshopu

A proč nakupovat dětské postele u nás? 

  • Dětská postel KrzysiekU nás najdete pouze kvalitní zboží od renomovaných firem.
  • Máme praktická řešení do každého dětského pokoje - například postele s úložným prostorem nebo vyvýšené či patrové dětské postele.
  • Nabízíme levné dětské postele.
  • Najdete u nás dětské postele z masivu i z lamina.
  • Mnoho postelí je součástí sektorových dětských pokojů.
  • Nabízíme také dřevěné dětské postýlky.
  • Velký výběr příslušenství - rošty, dětské matrace, zábrany do postelí.

  Dětská postel Kajtek Dětská postel Darek Dětská postel Pik-pok

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz