Čalouněné postele

Čalouněná postel PrincessaNeopomíjenou součástí naší nabídky je čalouněný nábytek a sem patří samozřejmě také čalouněné postele. Najdete u nás jak jednolůžkové tak především dvojlůžkové manželské postele, ale také luxusní kruhovou čalouněnou postel. Mnoho našich postelí může být s úložným prostorem. K postelím nabízíme rovněž rošty a matrace. Potahy nabízíme v široké paletě barev a materiálů včetně ekokůže a pravé kůže. Tento týden jsme naši nabídku rozšířili.

 

Nové čalouněné postele

Čalouněná postel Carrera LEDStále pro Vás rozšiřujeme sortiment, přinášíme nové a nové zboží, zlepšujeme své služby. Tento týden jsme udělali přímo revoluci v nabídce skříněk do kuchyně, kde jsme rozšířili nabídku barev korpusů a dvířek a především jsme přidali mnoho nových fréz dvířek (Viz novinka ze dne 24.10.2012). A hned potom jsme se vrhli na čalouněné postele. Nově u nás najdete čalouněné postele:

 

Čalouněné postele - matrace, potahy, úložný prostor

Čalouněné postele jsme pro přehlednost rozdělili podle šířky použité matrace. Najdete tedy u nás:

Potahy nabízíme látkové a z ekokůže v široké paletě barev a vzorů. Většina postelí rovněž může být čalouněna pravou kůží. Rovněž mnoho postelí může být s úložným prostorem. Taková postel má lamelový rošt zasazený do kovového rámu, který se zvedá s pomocí dvou plynových pístů. Pro zákazníky máme samozřejmě také připravenu nabídku roštů a matrací.

 

Akce a slevy čalouněných postelí  Čalouněná postel Calgary 2

Ceny postelí jsou velmi různorodé podle typu, vybraného potahu a doplňkové výbavy. Nejlevnějsí čalouněnou postel nabízíme již za 6150,- Kč. Na některé postele máme slevy. Sledujte pomocí newsletterů nebo na Facebooku a Google+ naše akční nabídky a nenechte si ujít super ceny a velké slevy!

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz