Obývací stěny do obývacích pokojů

Obývací stěna HavanaObývací pokoj bývá výkladní skříní našeho bytu a proto si na něm dáváme vždy velmi záležet. Nedávno jsme psali o sedačkách a sedacích soupravách a o konferenčních stolcích. Dnes bychom Vám rádi napsali něco o obývacích stěnách.

Sektorové a nesektorové obývací stěny

Obývací stěna LatteNabízíme Vám několik nesektorových stěn. Soustředíme se však na sektorové systémy, které mají pro Vás několik výhod. Především Vám umožňují postavit si takový obývací pokoj, jaký si přejete. Proč se omezovat? Přejete-li si tři vitríny a dvě knihovny není přece důvod, proč by to nešlo? A proč kupovat obývací stěnu jen podle rozměru obývacího pokoje? Sestavte si správný rozměr se sektorů.

Obývací stěny - styly a materiály

Nabízíme Vám výběr stylů a materiálů nábytku: Obývací stěna Admiral

  • lamino i masiv
  • moderní i rustikální

Mnoho obývacích stěn je vyrobeno z lamina. Výhodou je cena a odolnost materiálu. Nabízíme však také masivní nábytek s dýhovaným povrchem. Dýha je velmi oblíbeným materiálem pro svoji odolnost a vysokou estetickou hodnotu. 

Obývací stěna KendoU sektorových obývací stěn je často na výběr z více barevných odstínů. Velice moderní jsou podsvícené vitríny nebo kombinace dřeva a černého skla. Znalci jistě ocení náš rustikální nábytek.

Kvalita, široký výběr a dobrá cena. To jsou obývací stěny na Zadaranabytek.cz.

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz