Dřevěná dětská postel Tolek s přistýlkou a úložným prostorem 

Dětská postel Tolek nabízí mnoho funkcí

Dřevěná postel Tolek má dvě lůžka. Horní základní je přizpůsobeno na matraci 190 x 80 cm. Horní lůžko postele Tolek je ohraničeno ze tří stran, dvě čela a jedna zábrana. Zábrana dětské postele je přimontovaná na pevno, ale co je důležité: postel je oboustranná! Tedy můžete postel obrátit, přistýlku zasunout a máte zábranu pro malé děti. Až děti vyrostou, postel zase obrátíte zpátky a zábrana dětské postele Tolek je u zdi.

Přistýlka dětské postele Tolek

Přistýlka postele Tolek je klasická postel uzpůsobená na matraci 180 x 80 cm. Zde nenajdete žádná čela ani bok, ale proto lze celou schovat pod postel Tolek. Velmi jednoduše a rychle lze vytáhnout protože zadní nožky jsou na kolečkách. Přistýlku lze použít i mimo hlvaní postel. 

Úložný prostor dřevěné postele Tolek

Pod přistýlkou jak vidíte na obrázku jsou veliké šuplíky, které jsou velké a hluboké. Největší plus těchto šuplíků je ale jejich samostatnost. Co to znamená? Jednoduše je vytáhnete zpod postele (opět mají kolečka na zadních nožkách) a například plné hraček je dáte doprostřed dětského pokoje. Až si dítko dohraje, hračky uklidíte zpátky a šuplík pod dětskou postel Tolek zašoupnete zpátky.

Z čeho je dětská postel Tolek vyrobena?

Dřevěná dětská postel je vyrobena z borového dřeva. Vybírat můžete mezi čtyřmi barvami - přírodní borovicí, bílou, olší a ořechem. Rozměry postele: Délka 196 cm, výška 71 cm, hloubka 88/174 cm. 

Dva druhy matrací pro dřevěnou postel Tolek

Za příplatek si ve volbách níže můžete matrace objednat. Na výber jsou matrace pěnové nebo na vrchní lůžko může být matrace pružinová (na přistýlku je k dispozici pouze pěnová matrace, volba "Pružinová matrace" objedná pružinovou matraci na horní lůžko a pěnovou matraci na přistýlku).

Dětská postel s přistýlkou a úložným prostorem Tolek

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz