Sedačky Basel

Moderní rohové sedačky

Rozkládací rohová sedačka BaselExistuje více důvodů, proč si koupit rohovou sedačku Basel. Na prvním místě určitě musíme jmenovat jedinečný design - kloubí se v něm pohodlí i praktičnost. Dále je to velmi příznivá cena, kterou jsme vylepšili slevou 10%. Sedačka se dá rozložit v pohodlné lůžko, na kterém se vyspí dvě osoby. Také zde najdeme prostorný úložný prostor, zpravidla používaný na lůžkoviny. A skvělý je také opravdu široký výběr potahů a barevných provedení. K dispozici je i ekokůže a pravá kůže.

Rozkládací rohová sedačka BaselRohová pohovka Basel se vyrábí ve dvou provedeních. Na prvním obrázku vidíte pravou variantu, kde je část s lůžkem vpravo od rohu (z pohledu sedící osoby). Na druhém obrázku je potom levá varianta, která je zrcadlově obrácená.

Wersal - kvalita především

WersalSedačky Basel pochází od renomované firmy Wersal specializující se pouze na čalouněný nábytek. Její sedací soupravy, rohové sedačky i rozkládací pohovky sklízí úspěchy po celé Evropě - od Anglie, přes Francii, Německo až po Slovinsko a Maďarsko, dokonce i v Izraeli a Maroku.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz