Výprodej nábytku - velké slevy pro Vás

Moderní ložnice Morena - sleva 35%

Ořech Baltimore - černáModerní design ložnice Morena se vyznačuje ostrými hranami. Jako by byla postavena z kvádrů dvou vzorů - ořechu baltimore a čistě černé barvy.

Postel a šatní skříň MorenaZákladním kamenem každé ložnice je postel. V ložnici Morena je tímto kamenem postel s dlouhým čalouněným čelem. Součástí postele je také rošt a pružinová matrace Bonel. Šířka matrace je 160 cm. K posteli patří také dva noční stolky. Noční stolky zde působí velice přirozeně a s postelí tvoří integrovaný celek. 

Šatní skříň Morena Moderní ložnice Morena ASoučástí ložnice je prostorná šatní skříň. Více jak dvoumetrová šířka je rozdělena do tří částí. Za levými a pravými dveřmi najdeme šatní tyče na bundy a kabáty. Za dveřmi ve střední části jsou tři poličky. Pod nimi je otevřená polička a dva šuplíky. Kromě horního šuplíku, otevřené poličky a ozdobného prvku ve spodní části skříně, je celá šatní skříň v černé barvě (na fotkách je bílá varianta). 

Velká komoda MorenaV ložnici nesmí chybět také komoda. Velká komoda Morena je opticky rozdělena na třetiny. Uprostřed jsou tři šuplíky a otevřená polička. Po stranách jsou dvířka. 

Ložnice je vyrobena z laminované dřevotřísky s hranami ABS. Madla jsou plastová. Samozřejmě můžete ložnici rozšířit o další prvky. Celou nabídku ložnic Morena hledejte zde.

Dřevěná židle KT101Dřevěné židle KT101 - sleva 50%

Dále doprodáváme poslední kusy židlí KT101. Tyto židle jsou vyrobeny z masivu borového dřeva. Ošetřeny jsou ekologickým, zdravotně nezávadným lakem v barvě olše. Židle se vyznačují bytelností a kvalitním zpracováním. Ilustrační fotografie je v barvě dubu. 

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz