Výprodej s velkými slevami

Ve výprodeji Vám se slevou 50 % nabízíme luxusní noční stolek, kvalitní dřevěnou postel a dětskou postel s úložným prostorem.

Noční stolek Carrera Čalouněný noční stolek Carrera

Jako první bychom vám rádi nabídli luxusní čalouněný noční stolek Carrera. Na první pohled vás jistě zaujme svým designem. Konstrukce je kovová, na vrchní straně je sklo. Tento originální noční stolek je čalouněný bílou pravou kůži a jistě se stane ozdobou každé ložnice. Nyní vám ho nabízíme za 3.000,- Kč.

Dřevěná postel jednolůžko LK201Dřevěná jednolůžková postel LK201

Dále pro vás máme připravenou kvalitní dřevěnou postel LK201 vyrobenou z masivu borovice. Postel je ošetřena ekologickým, zdravotně nezávadným bezbarvým lakem. Tuto krásnou postel můžete mít již za 1.850,- Kč.

Dětská postel Complex CS29

Dětská postel s úložným prostorem Complex CS29A nakonec pro Vás máme připravenou jednolůžkovou postel Complex CS29. Úložný prostor je řešen vysouvacím šuplíkem a dvěma poličkama. Součástí postele je rošt. Postel je v barvě světlé jabloně a je vyrobena pro matraci šíře 90 cm. Jako doplněk Vám pošleme malý polštařek. Postel nabízíme za 2.495,- Kč. Celou nabídku dětského sektorového nábytku Complex najdete zde.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz