Sedací souprava Hilton

Sedací souprava Hilton 

Sedací souprava - dvě sedačky a křeslo Křeslo Hilton

Sedačky Hilton jsou pohodlné, elegantní a přináší do obývacího pokoje styl zašlých časů. Sedací souprava se skládá z křesla a dvou sedaček - rozkládací sedačka trojsedák a pohovka pro dva lidi.

Pohodlí zajišťují sedáky z kvalitní polyuretanové pěny s elastickými pásy. Vybírat můžete z široké škály potahů jak látkových tak z ekokůže nebo pravé kůže. Barvy potahů se dají kombinovat. 

Sedačka Hilton Sedačka Hilton

Do sedačky Hilton se pohodlně usadí tři osoby. Za příplatek může být sedačka rozkládací. Použitý je belgický systém rozkládání. Získáme tak plochu, kde se pohodlně vyspí dva lidé. 

Pohovka Hilton Pohovka Hilton

Pohodlná pohovka Hilton se sezením pro dvě osoby v sobě skrývá objemný úložný prostor. Ten se často využívá na ukládání lůžkovin pro rozkládací sedačku.  

Křeslo Hilton

I Wikipedie uvádí, že křeslo je druh nábytku, který slouží k odpočinku a relaxaci. Jak by tedy mohla být sedací souprava Hilton bez křesla? 

Sedací soupravy

Sedací souprava BarcelonaNa Zadaranabytek.cz najdete množství sedacích souprav. Nabízíme různé sedačky, pohovky a křesla. Od rustikálních stylů, retra až po moderní. U všech sedaček je také na výběr mnoho materiálů, vzorů a barev potahů. Vybírat můžete z různých barev dřev. Máme sedačky rozkládací i sedačky s úložným prostorem. Zaručeně tedy máme i sedačku do vašeho obývacího pokoje. 

U nás také na mnoho sedaček nejdete slevy nebo akční nabídky - například akce doprava zdarma. A hledáte-li opravdu velikou slevu, podívejte se do našeho výprodeje sedaček.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz