Kuchyňské skříňky - výprodej s velkými slevami zahájen

Všechny skříňky musí pryč

Po velké inventuře vyprazdňujeme sklady. A všechno musí pryč! Proto se na našem eshopu objevilo množství kuchyňských skříněk s báječnými slevami. Najdete zde vše: skříně pro vestavné ledničky, trouby a mikrovlnky, potravinové skříně, skříňky s výklopy i dvířky, plné i prosklené, rohové skříňky, nebo otevřené poličkové skříňky.

Skříň na vestavnou troubu a mikrovlnku - výprodej Skříň na vestavnou troubu a mikrovlnku se šuplíky - výprodej Horní skříňka na mikrovlnnou troubu 60 cm Mydelko vanilka / kalvádos - výprodej Horní vitrína 60 cm se šuplíčky - výprodej Horní rohová skříňka Mydelko olše / bílá - výprodej 

Liberec a Ústí nad Labem - možnost osobního odběru

Výprodej skříněk probíhá na pobočkách v Liberci a Ústí nad Labem, ale samozřejmě skříňky posíláme po celé republice a na Slovensko. Při osobním odběru se vyhnete poplatku za přepravu. Dopravu zajišťuje paletová přeprava Fofr, která Vám přiveze skříňky až domů a v termínu, který vám vyhovuje.

Šuplíky 30 cm bílé dřevo / bílá - výprodej Horní zakončení klon - výprodej Horní skříňka s vitrínou 50 cm Napoleon 2 olše - výprodej Horní skříňka s vitrínou 80 cm Mydelko vanilka / olše - výprodej Horní poličková skříňka 25 cm bílá - výprodej 

Výprodej kuchyní

V nabídce máme také výprodej kompletních kuchyní. Vždy se jedná o nové kuchyňské linky. Buďto to jsou kuchyně z výstavky nebo to jsou kuchyně, které si zákazník neodebral.

Kuchyňská linka - Formát - výprodej  Kuchyňská linka - vysoký lesk - výprodej Kuchyňská linka - vysoký lesk - výprodej 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz