Gurmánská soutěž

Kuchyňské studio kuchyně Macháče přináší Gurmánskou soutěž

Kuchyně na zakázku s bonusem

Vítěze prvního kola Gurmánské soutěže jste již vybrali. Nyní vyhlašujeme další pokračování. Do boje o myčku se zatím zapojila paní Žaludová se svým receptem na kuřecí stehna plněná mandlovou nádivkou, který si můžete přečíst níže.

Plně integrovaná myčka Beko 1530 NKdo vyzve paní Žaludovou na souboj? Nebojte se a zapojte se! Je to prosté. Stačí sepsat recept a poslat nám ho spolu se svojí fotografií a fotografií uvařené lahůdky. Hlasovat potom může každý návštěvník našeho eshopu. Vítěz získá plně integrovanou myčku Beko DIN 1530 N k jakékoli kuchyni z kuchyňského studia Kuchyně Macháček.

Zdarma vám kuchyň zaměříme a uděláme návrh kuchyňské linky. Na zakázku děláme sektorové kuchyně i kuchyně na míru.

 

A zde je již slíbený recept paní Žaludové.

Kuřecí stehna plněná mandlovou nádivkou

Kuchařka: paní Žaludová

Suroviny: 4 kuř. stehna, brambory; na nádivku 2-3 rohlíky, 200 g uzeného, 2 vejce, sůl, 100 g sekané mandle, 1 dcl mléka, zelená petrželka, máslo.

Gurmánská soutěž - paní ŽaloudkováPostup: Stehna opláchneme a osolíme. Oddělíme žloutky a z  bílků ušleháme sníh. Rohlíky nakrájíme na kostičky dáme do mísy, přidáme všechny ingredience a zamícháme, sníh z bílků přidáme nakonec. Hotovou nádivku dáme pod kůži kuřecích stehen vložíme do pekáčku, přidáme máslo a dáme péct do mírně vyhřáté trouby. Pečeme při cca 160 °C asi 45 min do křupava. Jako přílohu podáváme vařené brambory ozdobené petrželkou.

Dobrou chuť přeje Zdenka Žaludová

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz