Výprodej sedaček - levné rohové sedačky

Výprodej pokračuje, máme pro vás další sedačky. Levně nyní můžete získat moderní rohovou sedačku Torino a rozkládací rohové sedačky Basel, Form a Point.

Moderní sedačka Torino Moderní rohová sedačka Torino

Torino je krásná rohová sedačka od firmy Wersal. Sedačka je potažená okrovou ekokůží. Její šířka 285 cm poskytuje spoustu prostoru. Sedáky jsou pohodlné. Pro snadnou údržbu jsou polštáře přichyceny suchým zipem. 

Normální cena sedačky je 15.990,- Kč, my vám ji nyní nabízíme za 11.193,- Kč.

Rozkládací rohová sedačka Form

Rozkládací rohová sedačka FormRohová sedačka Form od firmy Dolmar je potažena látkovým potahem typu Capri. Rám sedačky je vyroben z masivního dřeva, kostra z dřevotřísky. Použity jsou vlnkové pružiny. Sedáky jsou vyplněné vysoce kvalitní polyuretanovou pěnou zaručující pohodlné sezení. Tomu přispívá i praktický polohovatelný boční opěrák. Moderní design pomáhají utvářet lesklé nožičky ve tvaru vodorovně položených válců. Bohužel na opěráku je lehce poškozený potah. Sedačku lze jednoduše rozložit a získat tak pohodlné lůžko. Pod otomanem nalezneme objemný úložný prostor.

Rohová sedačka je zlevněna o 40 % z 19.700,- Kč na 11.820,- Kč.

Rozkládací rohová sedačka Basel  Rozkládací rohová sedačka Basel

Basel je moderní rozkládací rohová sedačka potažená černou ekokůží. Nožičky jsou kovové. Pod otomanem se skrývá objemný úložný prostor. Vedle otomanu je praktická odkladová plocha. Sedačku lze rozložit, lůžko je kryto bílou látkou. 

Sedačka ve výprodeji je zlevněna o 30 % - stojí pouhých 11.193,- Kč.

Rozkládací rohová sedačka Point

Rozkládací rohová sedačka PointPoslední sedačkou je rozkládací rohová sedačka Point s prostým designem. Tato sedačka od firmy Meblar stojí na kovových nožičkách. Polštáře jsou volné. Pod otomanem je objemný úožný prostor. Sedačku lze rozložit. Potah je látkový v okrové barvě. 

Zlevněnou sedačku můžete mít jen za 13.230,- Kč.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz