Dětský pokoj IKS

Dětský pokoj IKS

Nábytek pro děti, teenagery a studenty

Dětský pokoj IKS oranžovýNejžhavější novinkou na našem eshopu je dětský pokoj IKS. IKS je svým designem a provedením určen pro větší děti, teenagery a dospělé studenty

Nábytek je vyrobený z kvalitního lamina ve dvou barevných kombinacích. Hlavním motivem je šedá s dvířky v barvě světlého dřeva. To je doplněno pastelovou zelenou nebo oranžovou. Výsledkem je originální dětský nábytek. Jedinečná jsou také madla skříní a šuplíků. Mají tvar písmene "X" a dala tak jméno celému pokoji.

Šatní skříň se zrcadlem? Sen každého teenagera. Šatní skříň IKS

Pamatujete, jak jste byli nervózní před svým prvním rande? Dlouhé přípravy před zrcadlem pomohly. Proto Vaše děti jistě ocení praktickou rohovou skříň se zrcadlem. Rohová šatní skříň v sobě skrývá množství úložného prostoru pro prádlo, boty nebo sportovní potřeby. Je zde šatní tyč pro zavěšení bund a kostýmků a také již zmíněné zrcadlo.

Dětská postel s matrací

Dětská postel IKS X16 je jednoduchá a praktická. Pod postelí je úložný prostor - dvě malé poličky a šuplík. Postel dodáváme s pružinovou matrací šířky 90 cm. Pro malé děti nabízíme zábranu k posteli, která se velice jednoduše přichytí k posteli a až dítě odroste, zase ji lze odmontovat.

Není dost úložného prostoru? Dětský pokoj IKS zelený

Máte problém kam s prádlem, hračkama, knihama nebo třeba tenisovou raketou a fotbalovým míčem? Rohovou šatní skříň jsme si již představili. K dispozici jsou ale další skříně - šatní, rohová, policová, dokonce také závěsná. IKS nabízí komodu, noční stolek a samozřejmě poličky a psací stůl vhodný pro práci na PC.

Studentský pokoj můžeme doporučit všem, co mají větší děti, hledají kvalitu a dobrou cenu.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz