Výprodej sedaček a křesel

Rohové sedačky, trojsedák a křeslo

Dnes bychom vám rádi představili další kousky z našeho výprodeje. Dvě rozkládací rohové sedačky Flamingo a Cordoba. Dále rozkládací sedačku Parma, která je potažená pravou kůží a moderní křeslo Pantera. Všechny sedačky naleznete levně v našem výprodeji.

Rozkládací rohová sedačka Flamingo

Rohová sedačka FlamingoPrvní sedačkou je rohová sedačka Flamingo od firmy Dolmar. Sedačka je rozkládací se spací plochou 145 cm x 225 cm. Otoman je odklápěcí. Pod ním se nachází objemný úložný prostor. Sedačka vyžaduje více prostoru, je široká 285 cm na delsí straně a 163 cm na straně s otomanem.

Volné opěráky jsou vysoké 50 cm a jsou opřené o pevná záda sedačky. Sedák je ve výšce 44 cm a hluboký je 50 cm. Sedačka je potažena látkou BOND 19.

Rozkládací rohovou sedačku Flamingo nabízíme se slevou 30 % za pouhých 11.130,- Kč.

Rustikální sedačka Parma v pravé kůži

Rustikální sedačka Parma v pravé kůžiDruhou sedačkou je kvalitní sedačka Parma od firmy Wersal, která je bohužel poškozená. Má škrábance na obou předních nohách, dřevěné části bočních opěráků a předního čela. O to je však větší sleva.

Sedačka je velice pohodlná a výborně se v ní sedí. Sedák je ve výšce 42 cm a hluboký je 56 cm. Opěrák je vysoký asi 60 cm. Sedačka je dost široká pro tři osoby a po rozložení se na ní vyspí dva lidé.

Rozkládací rustikální trojsedák Parma v pravé kůži prodáváme se slevou 50 % za pouhých 10.400,- Kč.

Moderní křeslo Pantera

Moderní křeslo PanteraPantera je moderní křeslo potažené lesklou červenou ekokůží. Tvarem připomíná kostku, přesto se v něm sedí velice pohodlně. Člověk si v něm připadá jako na trůnu. Je to to pravé křeslo pro pána domu.

Nožičky jsou lesklé, kovové, vodorovně položené. Sedák je ve výšce 45 cm, hluboký a široký je 59 cm. Opěrák je vysoký 40 cm. Opěrka na ruce je široká 23 cm. 

Ve stejném designu nabízíme také rozkládací rohovou sedačku.

Křeslo Pantera je zlevněno o 30 % na 4.130,- Kč.

Rozkládací rohová sedačka Cordoba

Rohová sedačka CordobaZpod delší strany sedačky Cordoba můžeme vysunout lůžko a získat tak spací plochu 135 cm x 200 cm. Pod otomanem je objemný úložný prostor. Jako opěráky slouží volné polštáře vysoké 40 cm. Sedák je ve výšce 40 cm a je hluboký 52 cm. Sedačka je čalouněná i zezadu, takže ji lze použít v prostoru. Potahem je látka Antara 2007.

Rozkládací rohovou sedačku Cordoba můžete mít za krásných 8.750,- Kč.

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz