Obývací pokoj Bolzano

Moderní obývací stěna Moderní obývací pokoj Bolzano

Jako první na českém trhu vám přinášíme moderní obývací pokoj Bolzano od firmy Dig-net. Jako všechen nábytek od této firmy i Bolzano je kvalitně vyrobené a design je originální. Barevné provedení obývací stěny v dubu palermo udá decentní tón celému pokoji. LED podsvícení potom přidá příjemnou atmosféru.

Moderní a praktické obývací pokoje Bolzano

Bolzano je sektorový systém, můžete si tedy sestavit obývací pokoj tak, aby Vám zcela vyhovoval. Ostatně v obývacím pokoji relaxujete po dlouhém pracovním dni. Je nutné, aby jste se v něm cítili dobře. 

Šatní skříň, prosklená skříň, komody Komoda Bolzano

U nábytku v obývacím pokoji není důležité jen jak vypadá, ale také jak je funkční a co se do něj vejde. Proto nechybí prostorná šatní skříň. Dostatek úložného prostoru poskytují také prosklená skříň, komoda a prosklená komoda.

Telvizní a konferenční stolek

Konferenční stolek BO07Nechybí samozřejmě televizní stolek se třemi poličkami dostatečně širokými pro různé přehrávače a další příslušenství k televizi. Velice praktický je konferenční stolek. Skládá se ze dvou částí. Podle toho, jak je do sebe zasuneme, určíme šířku stolku. Šířka se dá jednoduše upravovat, takže se nemusíte bát, že konferenční stolek nebude pasovat do vašeho obýváku. 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz