Ložnice Senia

Moderní ložnice pro vás

Moderní ložnice SeniaLožnice je vyjímečné místo, trávíme v ní spoustu času. Měla by tedy být taková, aby jsme se v ní cítili příjemně. Z praktického hlediska ale také potřebujeme, aby byla funkční, s dostatkem úložného prostoru. Toto vše splňuje naše nová ložnice Senia. Senia je vyrobena z kvalitního lamina ve světlé barvě dubu nova a zdobená je vodorovným dekoračním pruhem v černém lesku s květinovým vzorem.

Postel - středobod ložnice

Šatní skříň s posuvnými dveřmi SE1Základem ložnice je samozřejmě postel. Manželská postel Senia je jednoduché dvojlůžko, které nabízíme ve dvou šířích 161 cm nebo 181 cm pro matrace 140 x 200 cm nebo 160 x 200 cm. Zadní čelo je vyšší s dekorativním vodorovným pruhem.

Pokud potřebujete více úložného prostoru jsou k dispozici šuplíky pod postel. K posteli samozřejmě patří také noční stolky. Noční stolek Senia má jeden šuplík a také elegantní květinový vzor.

Šatní skříně aneb kam s prádlem?

Manželská postel Senia SE3K dispozici jsou dvě šatní skříně - se třemi otevíracími dveřmi nebo se dvěma posuvnými dveřmi. Obě mají skvěle řešený vnitřek. Nechybí šatní tyče i spousta poliček. S hloubkou 65 cm, výškou 215 cm a praktickým členěním vnitřku, nabízí šatní skříně velké množství úložného prostoru. 

Komoda, toaletní stolek, zrcadlo, polička Komoda Senia

V ložnici samozřejmě nechybí ani komoda. Se šířkou 120 cm a čtyřmi šuplíky jistě poskytuje dostatek místa pro prádlo. Pro ženy je zde toaletní stolek se šuplíkem. Nechybí ani podlouhlé zrcadlo, které lze pověsit vodorovně nebo svisle. Na odkládání knih nebo drobností může sloužit polička.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz