Rohové sedačky ve výprodeji

Nejlevnější rohové sedačky

Dnes bychom vám rádi představili tři krásné rohové sedačky - Pantera, Basel a Cayen. Všechny jsou moderní s možností rozložení v prostorné lůžko. Sedačky mají pohodlný otoman, který je vyklápěcí a nachází se pod ním objemný úložný prostor.

Moderní rohová sedačka Pantera

Moderní rohová sedačka PanteraPantera je úžasná rohová sedačka od firmy Dolmar. Potažena je lesklou červenou ekokůží. Nožičky jsou lesklé kovové. Designovaná je s ostrými hranami, je však velice pohodlná. Opěráky i sedáky jsou měkké a dobře se na nich sedí. Boční opěrák je podél celé strany otomanu. Pod otomanem je úložný prostor vhodný pro lůžkoviny. Sedačka je rozkládací.

Rohová sedačka Pantera je zlevněna o 30 % na 12.215,- Kč.

Rohová rozkládací sedačka Basel

Moderní rohová sedačka BaselBasel je moderní rozkládací rohová sedačka potažená tmavou modročernou látkou typu DOT. Nožičky jsou lesklé kovové. Pod otomanem se skrývá úložný prostor. Sedačku lze rozložit a získat tak lůžko pro občasné přespání návštěv.

Sedačka je ve výprodeji zlevněna o 30 % na 11.193,- Kč.

Rohová rozkládací sedačka Cayen

Moderní rohová sedačka CayenCayen je rohová sedačka s prostým designem. Dá se rozložit v lůžko pro občasné spaní. Stojí na kovových nožičkách. Jako ostatní sedačky i Cayen má pod otomanem úložný prostor. Sedačka je potažená hnědou látkou typu West.

Rohová sedačka Cayen je nyní levnější o 40 %. Nabízíme ji za pouhých 10.500,- Kč.

 

Nechte se unést naším výprodejem a získejte levně super sedačku!

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz