Finezja - originální moderní nábytek

Nejen do ložnice a obývacího pokoje

Moderní obývací pokoj Finezja 3Přestože nábytek Finezja je navržen hlavně pro obývací pokoje a ložnice, své uplatnění najde i jinde. Lze z něj sestavit pěkný studentský pokoj či pracovnu. V předsíni naleznou uplatnění šatní skříně a praktické komody. Finezja se hodí všude tam, kde hledáte příjemný a elegantní nábytek.

Ložnice Finezja s manželskou postelí

Moderní ložnice Finezja 2Finezja je do detailu promyšlený moderní nábytek. Praktická manželská postel má úložný prostor ve formě šuplíků. Samozřejmě nechybí šatní skříně. Finezja nabízí dvoj, troj a čtyřdvérovou šatní skříň. Snem každé ženy je zrcadlo a široký toaletní stolek se dvěma šuplíky. Praktický je lem v zadní části zabraňující zapadnutí rtěnek či řasenek za stolek.

Obývací pokoj Finezja Moderní obývací pokoj Finezja 5

Finezja nabízí vše, co je potřeba k postavení obývací stěny - televizní stolek, komody i regály. Komody poskytují spoustu úložného prostoru, protože jsou vyjímečně hluboké - 54 cm. Z regálů si můžete udělat skvělé knihovničky. Televizní stolek má dostatečně široké poličky pro vaše přehrávače. Do šuplíků potom můžete schovat vaše DVD a videokazety. Nechybí stylový konferenční stolek.

Studentský pokoj, pracovna

Studentský pokoj Finezja 7Široký psací stůl Finezja nabízí spoustu prostoru pro práci. Studenti jistě ocení také osm šuplíků a lem v zadní části stolu. Do poliček a regálů se potom vejde spousta učebnic a skript. O úložném prostoru v šatních skříních a hlubokých komodách jsme již psali výše. 

Z nábytku Finezja pro vás máme připravené hotové sestavy, ale sektorový systém nabízí spoustu možností. Každý si může snadno postavit pokoj či ložnici podle svého gusta.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz