Obývací pokoje Etna a Presto

Moderní obývací nábytek do vašeho pokoje

Obývací stěna Presto 1Etna a Presto jsou systémy nábytku do obývacích pokojů. Vyznačují se moderním designem a dbají na praktické potřeby uživatelů. Korpusy nábytku jsou bílé, dvířka jsou v bílém lesku. Díky tomu působí obývací pokoj vzdušným a prostorným dojmem. Napomáhají tomu také podsvětlené poličky u vitríny. Nábytek oživují prvky v barvě dřeva. Na výběr je světlý dub nebraska nebo tmavý dub cantenburský.

Obývací stěna Etna Obývací pokoj Etna

V obývací stěně Etna je dvoudvéřová skříň, prosklená vitrína s podsvícenými poličkami, televizní stolek a polička. Televizní stolek má dva šuplíky a dostatek prostoru pro elektroniku, jako je například DVD přehrávač. Dvířka jsou v bílé lesklé barvě, korpusy skříní jsou bílé, polička a televizní stolek jsou v barvě dubu nebraska nebo cantenburského. Celková šíře obývací stěny je 260 cm.

Obývací stěny Presto

Obývací stěna Presto je také široká 260 cm. Existují dvě varianty - s nízkou nebo s vysokou skříní. Ve stěně je také prosklená vitrína, televizní stolek a dvě poličky. Korpusy skříní jsou v bílé barvě, dvířka jsou lesklá bílá. Barvu poliček a korpusu televizního stolku si můžete vybrat mezi dubem nebraska a dubem cantenburským. 

Komoda, konferenční stolek, rozkládací jídelní stůl Etna-Presto

Rozkládací jídelní stůl Etna-Presto EP04K obývací stěně lze přikoupit další obývací nábytek - komodu, konferenční stolek a rozkládací jídelní stůl. Komoda má troje dvířka v bílém lesku a nad dvířky šuplíky v barvě dubu. Konferenční stolek je bílý, pouze nohy a dekorativní pruhy na kratších stranách stolku jsou barvě dřeva. Komoda Etna-Presto ET02 Stejně je designovaný jídelní stůl. Jídelní stůl je široký 160 cm a dá se rozložit na 210 cm. Rozkládá se posunutím dvou částí desky a vložením středního dílu. 

Etna a Presto jsou vhodné jak pro malé, tak větší obývací pokoje. Bílá barva báječně opticky zvětší prostor místnosti. Vyhoďte starý obývák a pořiďte si nový! Díky slevě 25 % je právě teď ten správný čas.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz