Novinka výstavky - bílá rohová kuchyně

Kuchyňské studio Kuchyně Macháček v Ústí nad Labem

Na naší pobočce v kuchyňském studiu v Ústí nad Labem se objevila nově vystavená ukázková kuchyně Carmen. Kuchyně je moderní a praktická jak designem, tak svým vybavením.

Moderní kuchyňská linka

Kuchyňská linka má strohé tvary a jasné černo-bílé barevné schéma. Kuchyň uchvacuje svojí jednoduchostí a přitom zůstává zajímavá. Především je ale praktická a každá hospodyně ocení její koncepci a luxusní vybavení.

Praktická kuchyně

Bílá moderní rohová kuchyněPracovní plocha pro přípravu pokrmů je v rohu a v pravé části od rohu kuchyně. Vlevo je varná deska a sloup s vestavnou troubou a vestavnou mikrovlnou troubou. V pravém "křídle" kuchyně je plně integrovaná vestavná myčka a granitový dřez. Varná deska je nad skříňkou se šuplíky, u které je použito kování s dojezdem BLUM Tandembox. Jako horní skříňky jsou použity dvojité výklopy. Dolní výklopy mají vitríny s mléčnými skly. Ve výklopech jsou plynové písty. Dvířka skříněk mají tlumení. V levé části kuchyňské linky horní skříňky úplně chybí, dominuje zde nerezová komínová digestoř

Bílá kuchyně, vysoký lesk

Dvířka skříněk a čela šuplíků jsou vyrobena z MDF s bílou folií ve vysokém lesku. Na fotografii vpravo vidíte ukázku frézy dvířek a řešení madel. Korpusy skříněk jsou vyrobeny z laminované dřevotřísky v bílé barvě. Díky černé pracovní desce, dřezu a spotřebičům, je bílá lesklá barva kuchyňské linky ještě výraznější. Výsledkem je je světlá, jasná, zářivá kuchyně.

Navštivte naše kuchyňská studia

Líbila se vám tato kuchyně? Jestli ano, navštivte některé z našich kuchyňských studií a nechte si na míru navrhnout vlastní kuchyň. Jsme si jistí, že budete spokojeni jak s návrhem, tak s cenou.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz