Obývací stěny Mega

Moderní obývací pokoje Mega Obývací stěna Mega B

Mega je sektorový systém nábytku, nabízí tedy jednolivé moduly. Ty si potom můžete sami složit tak, aby vzniklá obývací stěna nejlépe vyhovovala vašim potřebám, vašemu vkusu a vašemu obývacímu pokoji. Mega je moderní nejen designem, podsvícenými poličkami a materiálem, ale také systémem a praktickým řešením nábytku.

Obývací stěny Mega

Systém Mega nabízí pouze skříně, je tedy zaměřen na obývací stěny. Zato jejich variabilita je značná. K dispozici je šatní skříň i praktická rohová šatní skříň, která umožňuje složit krásné obývací stěny přes dvě strany pokoje. Najdeme zde skříň na televizi. Prosklené skříně mohou mít podsvícené vitríný LED osvětlením, které krásně barevně ladí s nábytkem.

Obývací sestavy Mega Obývací stěna Mega A

Připravené pro vás máme dvě hotové obývací sestavy. Mega A je prostá obývací stěna s velikou prosklenou vitrínou. Mega B je potom rohová obývací stěna se skříní pro televizi i s příslušenstvím. Nechybí prosklená skříň a po stranách jsou otevřené regály.

 

Dub sonomaDub trufla

Celý systém je vyrobený z laminované dřevotřísky ošetřené hranami ABS. Mega je k dispozici ve dvou barevných provedeních - dub sonoma nebo dub trufla. Nábytek dodáváme v demontu.

Pořiďte si MEGA obývák.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz