Kuchyně Lena

Levné panelákové kuchyně Lena

Kuchyně Lena jsou vyrobeny z laminované dřevotřísky ošetřené hranami ABS. Dvířka jsou v barvě havana, korpus skříněk je ořechový. Pracovní desku můžete vybírat ze čtyř barev, které nabízíme ke kuchyním zdarma. Spodní skříňky stojí na deset centimetrů vysokých polohovatelných nožičkách. Kuchyně Lena mají sokl z lamina v barvě havana. Madla jsou plastová.

Ukázková kuchyně Lena Levné kuchyně Lena

Ukázková kuchyně na fotografii je koncipována pro vestavnou troubu, vestavnou varnou desku a komínovou digestoř. Skříňka na vestavnou troubu je uprostřed kuchyně. Po stranách trouby jsou úzké poličkové skříňky. Vpravo je potom dřezová skříňka, vlevo skříňka s dvířky. Jako horní skříňky jsou použity moderní výklopné skříňky. Spodní výklop je prosklený. Ve výklopech jsou praktické plynové písty.

Sektorové kuchyně na míru Lena

Kuchyně Lena je postavená z jednotlivých sektorů. V nabídce máme široký výběr skříněk. Můžete si tak vytvořit kuchyň, která bude vyhovovat vašim rozměrům, potřebám a vkusu. Umíme vyrobit i kuchyň na míru, tedy přizpůsobit rozměry skříněk přesně vašim požadavkům.

Navštivte naše kuchyňská studia

Líbila se vám tato kuchyně? Jestli ano, navštivte některé z našich kuchyňských studií a nechte si na míru navrhnout vlastní kuchyň. Jsme si jistí, že budete spokojeni jak s návrhem, tak s cenou.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz