Slevy a doprava zdarma na dětské a studentské pokoje

Akce na dětské pokoje jen do konce července

Chcete pořídit dětem nový pokojíček nebo třeba jen psací stůl? A chcete ušetřit? Jen do konce července u nás najdete něco, co nikde jinde. Již jen čtrnáct dní máte možnost využít naší skvělou akci na dětský nábytek. 

Doprava zdarma a slevy na dětské a studentské pokoje

Dětský pokoj Komi ANa veškerý nábytek v dětských pokojích nabízíme SLEVY až 25 %. A aby toho nebylo málo, na všechny sestavy dětských nebo i studentských pokojů dáváme DOPRAVU ZDARMA. Stále samozřejmě platí pravidlo, že i když si objednáte třeba jen poličku a noční stolek, dopravu platíte jen za jednu položku, ostatní vám přivezeme zdarma. 

Dětské a studentské pokoje na Zadaranabytek.cz

Dětský pokoj IKS oranžovýU každého zboží, které nabízíme, najdete fotografie a popis. U dětského nábytku je k dispozici zpravidla více barevných variant. Ty najdete pod popisem zboží. Součástí postelí v sektorových dětských pokojích je rošt. Matrace bývací v ceně, případně jsou v nabídce u postele. Nebo si můžete vybrat v naší široké nabídce matrací. V nabídce jsou prostorné šatní skříně, regály, poličky, patrové postele, psací stoly, prostě vše, co dítě či student ve svém pokojíčku potřebuje.

Využijte jedinečnou akci a pořiďte dětem nový pokojíček.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz