Předsíňové stěny Ego a Jet

Moderní předsíňový nábytek Bílá předsíňová stěna Ego

Obě předsíňové stěny se vyznačují moderním designem a příznivou cenou. Vyrobené jsou z laminované dřevotřísky chráněné plastovou hranou ABS. Předsíňový nábytek Jet a Ego nabízíme ve dvou barevných variantách. Světlá varianta kombinuje barvu wiaz s lesklou bílou. Ve tmavé variantě je použit jasan sicilia a lesklé cappucino. Nábytek je 195 cm vysoký a 40 cm hluboký. Vše dodáváme v demontu.

Botník Ego / JetPředsíňová stěna Ego

Předsíňový systém Ego nabízí skříň do předsíně, malou předsíňovou stěnu a botník. Skříň má dole široký šuplík, nad ním jsou čtyři menší šuplíky. Na velkých dveřích je vysoké zrcadlo. Věšáčky na bundy a šatní tyč na ramínka jsou u malé předsíňové stěny. Botník má jeden šuplík na drobnosti a dva výklopné regály na boty. V nabídce máme také připravený komplet předsíňové stěny Ego.

Předsíňová stěna Jet Předsíňová stěna Jet

Předsíňový nábytek Jet je velmi podobný systému Ego. Zcela jiná je předsíňová skříň a liší se provedení barev u malé stěny. Botník Jet má také jeden šuplík a dva výklopné regály a je i stejně barevně provedený jako botník Ego. Předsíňová skříň má vysoké zrcadlo přes celé dveře. Také u nábytku Jet máme připravenou hotovou sestavu předsíňové stěny.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz