Kuchyně Majka

Ukázková paneláková kuchyně Majka

Kuchyně MajkaKuchyně Majka na obrázku je navržena pro volně stojící sporák bez dalších spotřebičů. V kuchyňské lince je místo pro dřez. Podle použitého dřezu je pracovní plocha dlouhá nejméně 140 cm. Spodní skříňky mají šuplík a za dvířky jednu poličku. U dřezové skříňky široké 80 cm je šuplík falešný.

Z horních skříněk jsou použité dvě dvojvýklopné skříňky a jedna dvířková se dvěma poličkama. Spodní výklopy jsou prosklené. Ve výklopech jsou plynové písty. Tmavá kuchyně je oživena světlými prvky - čela šuplíků a horní část prosklených výklopů.

Levné sektorové kuchyně Majka

Skříňky kuchyně Majka jsou vyrobené z laminované dřevotřísky. Spodní skříňky stojí na plastových polohovatelných deset centimetrů vysokých nožičkách, ke kterým je připevněný dřevěný sokl. Skříňky dodáváme již sestavené. Ke kuchyním dáváme zdarma plastová madla. Také pracovní deska je zdarma. Můžete vybírat ze čtyř dekorů.

Kuchyně na míru Majka

Kuchyně Majka je postavená z jednotlivých sektorů. V nabídce máme široký výběr skříněk. Můžete si tak vytvořit kuchyň, která bude vyhovovat vašim rozměrům, potřebám a vkusu. Umíme vyrobit i kuchyň na míru, tedy přizpůsobit rozměry skříněk přesně vašim požadavkům.

Navštivte naše kuchyňská studia

Líbila se vám tato kuchyně? Jestli ano, navštivte některé z našich kuchyňských studií a nechte si na míru navrhnout vlastní kuchyň. Jsme si jistí, že budete spokojeni jak s návrhem, tak s cenou.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz