Obývací nábytek Carmelo

Moderní sektorový nábytek Obývací pokoj Carmelo C

Carmelo je krásný sektorový nábytek s moderním designem a širokým výběrem modulů. To vše v pěti barevných provedeních. Nábytek je praktický. Vyrobený je z laminované dřevotřísky v barvě dubu sonoma. Dvířka, čela šuplíků či dekorační prvky jsou v matném provedení latte, arusha a bílé nebo v lesklém provedení latte a bílé

Jídelní sestava Carmelo ECarmelo je vhodný pro obývací pokoje, jídelny nebo pro domácí pracovny. Celkem je k dispozici dvacet tři různých modulů. Také pro Vám máme připraveny již hotové sestavy obývacích stěn, jídelní sestavy nebo domácí pracovnu. 

Obývací pokoj Carmelo

Obývací stěna Carmelo AV nabídce máme připravené sestavy obývacích pokojů a obývacích stěn. Ale z širokého výběru jednotlivých sektorů si vhodný obývací pokoj může postavit každý. K dispozici jsou šatní skříně, poličky, konferenční stolek či zrcadlo. Nechybí prosklené skříně nebo komody. Jedinečnou atmosféru dodávají vašemu obývacímu pokoji osvětlené vitríny

Jídelna Carmelo

Jídelní sestava Carmelo BSektorový nábytek Carmelo nabízí jídelní stůl a čalouněné židle. Ty spolu s praktickými komodami umožňují vytvořit krásné jídelní sestavy. Podle barevné varianty nábytku jsou potahy židlí v barvě latte, bílé nebo tmavě hnědé.

Domácí pracovna Carmelo

Pracovna Carmelo FV systému Carmelo najdeme také psací stůl s prostorem na skříň počítače a výsuvnou poličkou pro klávesnici. V nabídce pro vás máme připravenou sestavu pracovny s praktickou rohovou šatní skříní, která umožňuje plynulé navázání sestavy podél rohu místnosti, a která také poskytuje množství úložného prostoru.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz